Miksi Brand Site?

Huolella suunniteltuja verkkosivustoja tyylitietoiselle

Lue lisää miksi

Etusivu      Miksi Brand Site?

Tyylikäs verkkosivusto edullisesti


Brand Site -sivustot ovat huolella suunniteltuja verkkosivustoja niille, jotka haluavat laatua ja hillityn yksinkertaista tyyliä, mutta kustannustehokkaasti. Yksityiskohtiin ja toimivuuteen on käytetty lukemattomia tunteja, jotta sivusto tarjoaa parhaan mahdollisen alustan toimintasi esittelyyn, parhaissa mahdollisissa kehyksissä. Tarjoamme kaiken tämän asiantuntevalla asiakaspalvelulla aina sivustosi julkaisuun asti.

Tyylikäs design

Verkkosivustojen teemat eli visuaalinen ulkoasu ja konsepti ovat Mainostoimisto RFM Oy:n ammattilaisten suunnittelemia ja testaamia, aivan kuten käsityönä tehtävät yksilölliset Custom-verkkosivustotkin. Myös sivustojen WordPress-hallinta on suunniteltu helpoksi ja kivaksi käyttää. Hankkiessasi Brand Site -sivuston käyttöösi, ammattilaisemme räätälöivät sivuston ulkoasun yrityksesi ilmeen mukaiseksi (logo, fontit ja tunnusvärit) ja tiimimme valvoo sivustosi kehittymistä ja ohjaa sinua tarvittaessa, jotta julkaistava sivusto olisi mahdollisimman edustava.

Responsiivinen

Brand Site -sivustot ovat responsiivisia ja 100 % mobiilioptimoituja, sillä verkkosivustojen selailusta yli 50 % tapahtuu nykyään jo älypuhelimella tai tabletilla. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustosi skaalautuu ja toimii mukavasti niin kännykällä kuin suurella pöytäkoneen näytöllä ja kaikilla siltä väliltä. Google myös nostaa mobiiliystävälliset Brand Site -sivusi korkeammille sijoille hakutuloksissa.

Edullisesti omaksi

Brand Site -valmisverkkosivustot eroavat muista kuukausimaksullisista palveluista erityisesti siinä, että sinä omistat sivuston sopimuskauden loputtua. Brand Site ei ole siis jatkuva kuukausiveloitteinen palvelu, jossa maksat jatkuvasti palvelun käytöstä, kuten monissa muissa vastaavissa palveluissa. Valitun sopimuskauden (12 tai 24 kk) tai sivuston kertamaksun jälkeen omistat sivuston ja ainoa kuukausittainen veloitus tulee välttämättömästä WordPress-ylläpidosta ja webhotellista jossa sivustosi sijaitsevat. Aivan kuten kaikissa muissakin itsenäisissä verkkosivustoissa.

Nopeasti käytössäsi

Brand Site -valmisverkkosivustot (One, Standard ja Unlimited) ovat rakenteeltaan ja elementeiltään jo asennusvalmiita. Asiantuntijamme räätälöivät sivuston yrityksesi ilmeen mukaiseksi. Näin sivustot ovat nopeasti käyttövalmiina ja pääset lisäämään omaa sisältöäsi parhaimmillaan vain muutamassa päivässä tilauksesta. Sivuston julkaisuajankohdasta päätät sinä.

Hakukoneoptimoitu

Brand Site -sivustot ovat jo valmiiksi teknisesti hakukoneoptimoituja. Teknisellä optimoinnilla Brand Site -verkkosivustosta on tehty teknisesti toimiva ja käyttäjäystävällinen. Mukana tulevat myös helpot työkalut millä pystyt optimoimaan tuottamasi sisällön asiakkaidesi hakuja vastaavaksi. Sekä teknisen, että sisällöllisen hakukone­optimoinnin ansiosta varmistetaan, että asiakkaasi löytävät tuotteesi tai palvelusi parhailla hakutermeillä ja oikealla hetkellä myös Googlen ilmaisista hakutuloksista.

Helppokäyttöinen

Brand Site -sivustojen hallintasivusto - siis se osa sivustoa, mihin kirjaudut tunnuksillasi ja millä muokkaat sivustosi sisältöä - on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi. Se on jopa niin pitkälle viilattu ja ohjeistettu, että uskomme ettet tarvitse lainkaan erillisiä käyttöohjeita. Selkeät käyttöohjeet kuitenkin löydät helposti hallintasivustolta, mikäli joskus tuntuu että niihin pitää turvautua.

Laadukas webhotelli

Kaikkiin sivustoihin sisältyy laadukas ja nopea kotimainen webhotelli. Brand Site -sivustoille optimoitu webhotelli sisältää oman verkkotunnuksen rekisteröinnin, sähköpostilaatikot sekä kotisivujen ja sähköpostien tarvitseman kotisivutilan. Sähköpostiliikenne voi pysyä myös ennallaan tai se voidaan halutessa ohjata myös muualle yrityksesi käyttämään järjestelmään (esim. Google G Suite tai Microsoft 365).

WordPress-sivusto

Brand Site -sivustot ovat itsenäisiä aitoja WordPress-sivustoja. WordPress on maailman suosituin avoimeen lähdekoodiin perustuva WWW-sisällönhallintaohjelmisto sen helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden ansiosta. Se saattaakin jo olla sinulle tuttu, tai vähintäänkin siihen tutustuminen kannattaa.

WordPress-ylläpito

Tarjoamme Brand Site-sivustollesi luotettavan WordPress-ylläpidon, joka pitää sivustosi aina ajan tasalla, toimivana ja turvassa hakkereilta. Tukipalvelumme auttaa sinua ongelmatilanteissa, neuvoo tarvittaessa ja toteuttaa tarvittavat korjaustoimenpiteet ripeästi – usein jo ennen kuin ehdit itse reagoida. Ylläpitopalveluun sisältyy sivuston teknisten ongelmien korjaaminen, sivuston tilan valvonta, tietoturvapäivitysten asentaminen julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin sekä sivuston varmuuskopiointi.


WordPress-ylläpito sisältää
  • Webhotelli ja verkkotunnus
  • Sivuston tilan aktiivinen tarkkailu sekä mahdollisten murtautumisyritysten seuranta ja toimenpiteet
  • WordPress-järjestelmän sekä lisäosien päivitystarpeen tarkkailu ja päivittäminen
  • Ohjelmiston päivittäminen vähintään 12 kertaa vuodessa
  • Kriittisten tietoturvapäivitysten asentaminen välittömästi
  • Päivittäinen skannaus tunnettujen tietoturvauhkien varalta
  • Päivittäinen varmuuskopiointi
  • Sivuston puhdistaminen ja toimivan version palauttaminen ilman erillistä veloitusta, mikäli sivusto joutuu hyökkäyksen kohteeksi
  • Ei sisällä asiakkaan omasta toiminnasta kolmannesta osapuolesta johtuvia korjaus- muutos- tai ongelmanselvityksestä aiheutuvia kustannuksia

Suomalaista palvelua

Brand Site -sivustot ovat 100 % Suomessa, suomalaisten suunnittelijoiden kehittelemiä ja ylläpitämiä WordPress-sivustoja. Myös käyttämämme webhotellipalvelut, niiden palvelimet ja asiakaspalvelu sijaitsevat Suomessa, ihan fyysisestikin. Tuet siis kaikilta osin suomalaista työtä ja osaamista.


Etsitkö kumppania markkinointiin tai brändillesi kehittäjää?

Teemme brändiuudistuksia ja tehokasta markkinointia. Tutustu RFM:n yksilöllisiin palveluihin ja referensseihin.