Etusivu      Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia


Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia Brand Site -sivustoihin liittyen. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, asiakaspalvelumme vastaa sinulle mielellään.

Mikä on Brand Site?

Brand Site -sivustot ovat huolella suunniteltuja verkkosivustoja niille, jotka haluavat tyylikkään yksinkertaista arvokkuutta ja laatua, mutta kustannustehokkaasti. Sivustojen yksityiskohtiin ja toimivuuteen on käytetty lukemattomia tunteja, jotta sivusto tarjoaa parhaan mahdollisen alustan toimintasi esittelyyn, parhaissa mahdollisissa kehyksissä. Brand Site sivustoista One, Standard ja Unlimited ovat rakenteeltaan valmisverkkosivustoja kun taas Custom -verkkosivusto on yksilöllisesti juuri sinulle suunniteltu. Custom-sivuston lähtökohtana voi olla myös jokin valmisverkkosivustoista (One/Standard/Unlimited).

Miten Brand Site eroaa muista verkkosivustoista?

Brand Site -valmisverkkosivustot eroavat muista kuukausimaksullisista palveluista erityisesti siinä, että sinä omistat sivuston sopimuskauden loputtua, aivan kuten olisit tilannut sivuston käsintehtynä. Brand Site ei ole siis jatkuva kuukausiveloitteinen palvelu, jossa kuukausierät jatkuvat ikuisesti, kuten monissa muissa vastaavissa palveluissa, vaan puhtaasti erämaksulla omaksi ostettava sivusto. Valitun sopimuskauden (12 tai 24 kk) tai sivuston kertamaksun jälkeen omistat sivuston ja ainoa kuukausittainen veloitus tulee välttämättömästä WordPress-ylläpidosta ja webhotellista jossa sivustosi sijaitsevat. Aivan kuten kaikissa muissakin itsenäisissä verkkosivustoissa.

Brand Site -sivustot on pyritty tekemään myös teknisesti mahdollisimman hyvin ja ammattigraafikoiden toimesta myös visuaalisesti houkuttelevaksi, yksinkertaiseksi ja tyylikkääksi. Sivustojen tarkoitus on nostaa tuotteesi ja osaamisesi esiin eikä varastaa niiltä huomiota. Brand Site -sivustojen WordPress-hallinta on myös suunniteltu sellaiseksi että sitä osaa kuka tahansa käyttää, siellä ei ole mitään sinulle ylimääräistä, etkä voi "rikkoa" vahingossa mitään.

Kuinka nopeasti saan Brand Site -sivuston käyttööni?

Brand Site -valmisverkkosivustot (One, Standard ja Unlimited) ovat rakenteeltaan ja elementeiltään jo sellaisenaan lähes asennusvalmiita, mutta ne räätälöidään yrityksesi ilmeen mukaiseksi. Näin sivustot ovat nopeastikin asennettavissa sinulle sisällönsyöttövalmiiksi ja pääset lisäämään omaa sisältöäsi parhaimmillaan vain muutamassa päivässä tilauksesta. Mikäli tilaat sivustollesi yksilöllisiä räätälöintejä tai lisäominaisuuksia, toteutusaikataulu tarjotaan ja sovitaan työn laajuuden mukaisesti.

Mitä sivuston räätälöinti yritysilmeen mukaiseksi tarkoittaa?

Brand Site perushintoihin kuuluu että sivusto räätälöidään rakenteeltaan yritysilmeesi mukaiseksi käyttöönottovaiheessa. Tämä tarkoittaa olemassa olevan logosi lisäämistä sivustolle, mahdollisten korostusvärien muokkaamista yrityksesi väreihin sekä sivustolla käytetyn fontin muokkaamista yrityksesi käyttämään fonttiin (mikäli fontista on web-versio olemassa) tai mihin tahansa Google Font -kirjaston fonttiin. Kun olet saanut sivuston mielestäsi julkaisuvalmiiksi, julkaisemme sivuston puolestasi. Mikäli haluat sivustolle laajempia räätälöintejä tai yksilöllisiä ominaisuuksia, ilmoita niistä myyntiimme.

Kun sivusto on asennettu ja käytössäni, mitä minulta vaaditaan?

Perushinnoittelulla saat sivuston käyttöösi yritysilmeellesi räätälöitynä ja sisällönsyöttövalmiina. Tämä tarkoittaa sitä, että saat käyttäjätunnukset sivustosi hallintaan, sekä väliaikaisen osoitteen missä sivustosi näkyy rakennusvaiheessa ennen sen julkaisua. Sivustolla on valmiiksi asemoituna yrityksesi logo, värit ja muut visuaaliset elementit, sekä sivuston perussivut ja demosisällöllä jotta näet mitä elementtejä on käytössäsi. Voit korvata demosisällön helposti oikeilla tiedoilla (kuvat ja tekstit). Voit myös pyytää meiltä tarjouksen täysin avaimet käteen -toteutuksesta, jolloin me teemme sivuston kuvitussuunnittelun ja tekstisuunnittelun puolestasi toimittamillasi perustiedoilla. Kysy lisää myynnistämme.

Mitä Brand Site maksaa?

Yksi Brand Site -valmisverkkosivustojen eduista on erämaksu joko 12 tai 24 kuukauden erissä, mutta sivuston voi hankkia myös kertamaksulla. Sinä omistat sivuston sopimuskauden loputtua tai heti kertamaksun jälkeen. Kuukausimaksulla yritykset saavat jaettua investoinnin pidemmälle ajalle. Valittaessa erämaksu, sivuston perustamisesta ja räätälöinnistä yrityksesi ilmeen mukaiseksi peritään sivustokohtainen perustamismaksu. Perustamismaksu laskutetaan ensimmäisen erämaksuerän yhteydessä. Erämaksuun sisältyy WordPress-ylläpito, kun taas kertamaksulla ylläpitosopimus tehdään 12 kuukaudeksi kerrallaan, voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tutustu ja vertaile sivustoja.

Mitä tapahtuu kun erämaksun erät on suoritettu?

Kun erämaksun sopimuskauden erät on suoritettu, sivusto on sinun. Webhotelli ja WordPress-ylläpito jatkuu sopimuskauden jälkeen 12 kuukauden jaksoissa, voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tutustu palvelu- ja toimitusehtoihin.

Mitä tarkoittaa WordPress-ylläpito?

Kaikissa Brand Site -sivustoissa on WordPress-ylläpito sopimuskauden ajan ja kertamaksulla hankittavassa sivustossa aina vähintään ensimmäiset 12 kuukautta hankkimisesta. Tämän jälkeen ylläpitosopimus jatkuu 12 kuukauden jaksoissa. Ylläpito on käytännössä välttämätön kaikille WordPress-sivustoille.

WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jota kehitetään jatkuvasti. Se siis myös muuttuu jatkuvasti. Tarjoamme Brand Site-sivustollesi luotettavan WordPress-ylläpidon, joka seuraa näitä muutoksia ja pitää sivustosi aina ajan tasalla, toimivana ja turvassa hakkereilta. Tukipalvelumme auttaa sinua ongelmatilanteissa, neuvoo tarvittaessa ja toteuttaa tarvittavat korjaustoimenpiteet ripeästi – usein jo ennen kuin ehdit itse reagoida. Ylläpitopalveluun sisältyy sivuston teknisten ongelmien korjaaminen, sivuston tilan valvonta, tietoturvapäivitysten asentaminen julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin sekä sivuston varmuuskopiointi.

WordPress-ylläpito sisältää:

  • Webhotelli ja verkkotunnus
  • Sivuston tilan aktiivinen tarkkailu sekä mahdollisten murtautumisyritysten seuranta ja toimenpiteet
  • WordPress-järjestelmän sekä lisäosien päivitystarpeen tarkkailu ja päivittäminen
  • Ohjelmiston päivittäminen vähintään 12 kertaa vuodessa
  • Kriittisten tietoturvapäivitysten asentaminen välittömästi
  • Päivittäinen skannaus tunnettujen tietoturvauhkien varalta
  • Päivittäinen varmuuskopiointi
  • Sivuston puhdistaminen ja toimivan version palauttaminen ilman erillistä veloitusta, mikäli sivusto joutuu hyökkäyksen kohteeksi
  • Ei sisällä asiakkaan omasta toiminnasta kolmannesta osapuolesta johtuvia korjaus- muutos- tai ongelmanselvityksestä aiheutuvia kustannuksia
Millainen webhotelli Brand Site -sivustoissa on?

Kaikkiin sivustoihin sisältyy laadukas ja nopea kotimainen webhotelli, jossa on 1GB levytilaa, 10 sähköpostilaatikkoa ja 15 GB/kk liikennöintiä. Ominaisuuksia on mahdollista kasvattaa tarpeen mukaisesti. Brand Site -sivustoille optimoitu webhotelli sisältää oman verkkotunnuksen rekisteröinnin, sähköpostilaatikot sekä kotisivujen ja sähköpostien tarvitseman kotisivutilan.

Saanko oman verkkotunnuksen?

Kyllä. Brand Site -sivustoihin kuuluu oletuksena yksi verkkotunnus. Lisäverkkotunnuksia on mahdollista lisätä tarpeen mukaisesti lisäveloituksella.

Saanko käyttööni sähköpostiosoitteen?

Kyllä. Brand Site -sivustoilla on käytössä 10 sähköpostilaatikkoa. Sähköpostiliikenne voi pysyä myös ennallaan tai se voidaan halutessa ohjata myös muualle yrityksesi käyttämään järjestelmään (esim. Google G Suite tai Microsoft 365).

Voinko vaihtaa toiseen Brand Site sivustoon ja mitä se maksaa?

Voit korottaa sivustosi seuraavaan tasoon milloin tahansa maksamalla seuraavan tason voimassa olevan perustamismaksun sekä uuden sivuston erä-/tai kertamaksun vähennettynä jo maksamallasi kertamaksulla tai kuukausierillä. Näin maksat käytännössä ainoastaan uuden valitsemasi sivuston perustamismaksun ja maksuerien erotuksen. Saat siis hyödyksesi jo maksamasi alemman sivuston maksut. Mikäli valitset uuteen sivustoon erämaksun, valitsemasi sopimuskausi alkaa alusta sivustonvaihdon yhteydessä ja erät lasketaan tasan uudelle sopimuskaudelle. Huomioi, että edellisen sivuston kaikki sisältö ei välttämättä siirry automaattisesti uudelle sivustolle. Saat uuden sivuston käyttöösi sisällönsyöttöä varten vanhan sivuston rinnalle. Näin edellinen sivusto toimii normaalisti kunnes olet valmis julkaisemaan uuden sivuston. Kysy myynnistämme lisää.

Voinko siirtää Brand Site sivuston omalle palvelimelle?

Brand Site -sivustot sijaitsevat sopimuskauden (erämaksu ja/tai voimassa olevan WP-ylläpito/webhotelli) ajan niille osoitetussa webhotellissa. Sopimuskauden jälkeen voit halutessasi siirtää sivuston omalle palvelimelle, mutta tässä tapauksessa siirtämisen ehdot, käyttöoikeudet, tuki ja WordPress-ylläpito pitää neuvotella erikseen. Siirto edellyttää että kaikki sopimuksen maksuerät on suoritettu.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?


Etsitkö kumppania markkinointiin tai brändillesi kehittäjää?

Teemme brändiuudistuksia ja tehokasta markkinointia. Tutustu RFM:n yksilöllisiin palveluihin ja referensseihin.